0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Debat: Risiko for greenwashing i kampen mod madspild er stor

Kampen mod madspild er i fuld gang i de danske køkkener, supermarkeder og virksomheder. Men risikoen for ineffektive løsninger og greenwashing er stor, og derfor er der brug for fælles globale standarder, skriver Flemming Besenbacher og Maibritt Agger i dette debatindlæg.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I en verden, der både kæmper med sult og enorme klimaudfordringer, er det helt uforståeligt, at vi hvert år spilder 1,6 milliarder tons mad på globalt plan. Det er et gigantisk tab af fødevarer, som kunne have mættet sultne munde, som har sat kostbare CO2 aftryk, brugt dyrebare naturressourcer og spildt tid, kræfter og penge. Faktisk står madspild for hele 8-10 procent af al verdens CO2-udledning ifølge FN.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Klimamonitors abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler, kan du tegne et 14 dages prøveabonnement.

Prøv i 14 dage