0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto af første pakning og forsendelse af klima-plakater tilbage i oktober.

Gratis julegave: Vil du have en klimaplakat kvit og frit – så læs her

Med hjælp fra mere end 31 læsere har Klimamonitor kreeret et sankey-diagram over Danmarks drivhusgas-udfordring. Diagrammet er også trykt som plakat, som du er velkommen til at få.

Nyheder

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

På en skole i Svendborg, hos en varmepumpeproducent i Vesthimmerland og inde i et forskerkontor i Lunds Universitet.

Alle de steder og 69 andre har modtaget et eller flere eksemplarer af en plakat visende Europas vist allerførste sankey-diagram over de nationale drivhusgasudledninger.

Klimamonitor tyvstartede nemlig julen i oktober. Vi sendte over 70 plakatrør indeholdende en plakat med et Sankey-diagram over klimaudfordringen for Danmark.

Det var helt gratis at modtage sådan en plakat for alle Jer, som skrev til os. Der er heldigvis stadig en ladning plakater og plakatrør tilbage.

Her i den søde juletid sender vi derfor anden ladning kvit og frit med posten.

49 x 69 centimeter lyder dimensionerne for plakaten. Det er perfekt A2-format til standard-rammer.

Har du lyst til at modtage 1-3 stykker af plakaten, eller kender du nogen, som fortjener den, send da en mail til: rasmus.svaneborg@pol.dk

Skriv navn+fysisk adresse og mailadresse på vedkommende, som skal have plakaten. Skriv også gerne hvor mange plakater, du ønsker.

Og vigtigt: Vi skal modtage din mail med komplet fysisk postadresse til modtager inden og allersenest klokken 8.00 mandag 13. december. Den dag regner vi med at begynde at pakke plakater til forsendelse.

Sådan ser diagrammet og plakaten ud.

Også vigtigt: Du eller eller dine kontaktinfo havner i denne forbindelse ikke i et sindrigt kommercielt kartotek umuligt at slippe ud af. Forsendelse af plakaten er faktisk en gratis julegave uden bagtanker – altså foruden håbet om bedre forståelse af Danmarks klimaudfordring

Tilblivelsen af sankey-diagrammet krævede i øvrigt sved, frustrationstårer og blod fra adskillige papirrifter. Men projektet var open source, så med hjælp og assistance fra mere end 31 af Klimamonitors læsere lykkes det at kreere en visuel lækkerbisken.

Vi formåede at koge Danmarks klimarapportering af 940 siders data til FN ned på ét diagram! Tak endnu en gang til alle Jer, som hjalp til.

Er du nysgerrig på indblik i den udfordrende proces læs med her.

Vil du vide hvad et sankey-diagram er? Hvorfor det er godt og vigtigt for at hjælpe den grønne omstilling på vej, læs med her.

Ps. Manglende modtagelse af plakater

Har du ikke modtaget din plakat i første runde af forsendelserne, selv om du skrev til os, og vi bekræftede din mail? Giv os i så fald endelig besked og vi tjekker lige op på, hvad der kan være gået galt med forsendelsen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage