0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Hvis danskerne fik gode bud på klimavenlig, lækker mad i de offentlige køkkener, blev overgangen til mindre kød måske lidt lettere, mener Klimarådet.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Knap 4 millioner ton CO2 om året kan reduceres med lidt mindre kød på gaflen

Der vanker store klimagevinster ved at spise efter de officielle kostråd, men forsker siger efter ny rapport fra Klimarådet, at der stadig er stor uoverensstemmelse mellem vores vaner og grønne skåltaler.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

3,9 millioner ton CO2 om året.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Klimamonitors abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler, kan du tegne et 14 dages prøveabonnement.

Prøv i 14 dage